Motgångar kontra medvind


Vi har alla våra motgångar i livet. men för det första vill vi be om ursäkt för vår dålig uppdatering.
Vi har haft mycket den här veckan som satt vårt företag på prov.

1. Första av allt besökte vi subtopia i Alby för att möta en välutrustad och tuff jury.
Det var vår chans att öka på vårt kapital och marknasföra vår idé. Men det blev inte riktigt som vi tänkt och vi gick tomhänta därifrån. men hoppet finns kvar inom oss alla tre .

2. En affärsplan på 14 sidor skulle vara färdig att infinna sig hos vår handledare på onsdagen vilket vi lyckades med efter mycket slit och kämparanda. Det är alltid svårt att förutspå framtiden för ett företag. men vi gjorde vårt allra bästa.

3. Strävan efter sponsorer. Vi behöver kapital. det är ingenting vi blundar för. vi vill, vi ska få den här boken tryckt. vi kommer inte att ge upp! snart kommer förhoppningsvis vår medvind då vi löser alla våra kluriga uppgifter och hoppar över alla svåra hinder vi stöter på.

Vi är ett företag med stora visioner och stora hjärtan. Drömmen om att stärka och hjälpa ungdomar för oss framåt. Vi ger inte upp bara för att vi möter motgångar under resans gång. Det är viktigt att alla människor inte glömmer bort att kämpa. Alla möter vi motgångar som är svåra eller mindre svåra, oavsett vad får du aldrig ge upp!. Vi väntar på medvind och vi tror att den kommer inom kort. Vår tro om någonting bättre står fast.

En bok skriven av ungdomar till ungdomar! Vi blundar inte för verkligheten. Vi ser problemen och tar tag i det!

// We Care

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag hoppas verkligen att ni får boken tryckt! Vore jättekul!

2009-11-18 @ 22:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0